Derviş Aladağlı öldü mü? Şampiyon 18. bölüm izle! Şampiyon yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bu akşam TRT 1 ekranlarında yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan Şampiyon'da neler yaşandı? Şampiyon'da Elisa, Fırat'a aşık oluyor! Çocuğu için Elisa'dan yardım isteyen Fırat başına bela mı alacak?

Abone ol

Her pazar seyircisiyle buluşan Şampiyon dizisinde dün akşam; Derviş, Fırat'ın küçük oğlu Güneş'i kaçırır. Fırat, oğlunun gözünün önünde kaçırılmasıyla çıldırır.

Fırat, Zafer'le birlikte, Derviş'i aramaya koyulur. Bu sırada onlara Komiser Zafer'de yardım eder. Suna, Fırat'a yardım etmek ve Güneş'i kurtarmak için Tansel'e koşar. Suna'ya aşık olan Tansel ise onun kendisine geri dönmesini ister.

Fakat bu sırada Elisa ile Fırat, Güneş'i kurtarmaya gitmiştir. Derviş, Güneş'i, Bulgaristan'a kaçırmadan Fırat oğlunu kurtarır.

Zafer ile Selvi ise sevdiklerinin katıldığı bir törenle nişanlanır.

ŞAMPİYON 18. BÖLÜM İZLE

ŞAMPİYON 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Seyirciler Eltilerin Savaşı'nı sevdi! Eltilerin Savaşı filminin konusu nedir? Eltilerin Savaşı oyuncu kadrosu... Medya Ercan para koparma derdinde! Kalk Gidelim 96. bölüm izle... Kalk Gidelim yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Hülya Arif ile gitti! Esra Erol'da bugün neler oluyor? Esra Erol'da 31 Ocak 2020 Cuma anlık özet Medya Gülsüm, Reyhan'ın kardeşi değil! Yemin 175. bölüm izle... Yemin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya