Fenerbahçe bu yıl reklam almadı

Fenerbahçe'nin yeni sezonda giyeceği forma basına tanıtıldı. Fenerbahçe bu yıl, dünyada sayılı kulübün yaptığı bir uygulamaya imza attı. Fenerbahçe taraftarı ve mali gücüne duyduğu güveni göstermek için, bu yıl formasına reklam almadı. Üstelik tanıtımı ilk kez ünlü futbol yıldızları değil, bizzat Fenberbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yaptı.

Abone ol

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın bu sene giyeceği forma basına tanıtıldı. Tanıtımı bu kez futbolcular değil, bizzat Başkan Aziz Yıldırım yaptı. Yıldızım Fenrbahçenin çubuklu formasını giydi, kameraların karşısına geçti.

Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri'nde yapılan tanıtım, Fenerbahçe'ye kurulan kumpaslara yanıt niteliğindeydi.

Başkan Aziz Yıldırım, bu sezon formalarına reklam almayacaklarını açıkladı.

Başkan Yıldırım, sponsorun Fenerbahçe camiası olduğunu söyledi.

Taraftara güvenen yönetim, dünyada sayılı kulübün imza attığı bu uygulamayla dosta düşmana gövde gösterisi yaptı.

Basın toplantısında oldukça neşeli olduğu görülen Aziz Yıldırım, diğer spor kulüplerine yeni sezonda başarı diledi, basın mensuplarından bütün kulüpler için olumlu haberler yapmalarını istedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun temmuz ayı olağan toplantısı da yapıldı. Toplantıda, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na oybirliği ile Vefa Küçük seçildi.

ulusalkanal.com.tr

1. Lig fikstürü çekildi Spor Galatasaray Sinan Bolat'ı bitirdi Spor Avrupa Ligi'nde rakipler belli oldu Spor Beşiktaş'ın rakibi belli oldu Spor