Çeşme Projesinde yeni aşama

Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesinde çalışma grubu oluşturuldu. Haberi Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy duyurdu. Bakan Ersoy Proje grubunun İzmir Ticaret Odasının önerisi ile İzmir büyükşehir Belediye ve Çeşme Belediye Başkanlığının mutabakatı ile oluştuğunu belirtti.

Abone ol

Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesinde önemli bir eşik daha geçildi. Proje planlarını yapacak olan çalışma grubu oluşturuldu.

Proje tarafları İzmir Ticaret Odasında yapılan toplantıda bir araya geldi. Toplantı bitiminde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Aksoy basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kovid-19 tedbirleri kapsamında hes kodu ile girilen basın toplantısında Bakan Aksoy proje grubunun bir mutabakat ile oluşturulduğunu belirtti.

Aksoy gelecek 50 yılın turizm merkezini oluşturacak proje grubunun iş planını açıkladı.

10 aylık çalışma sonucunda proje planlarının tamamlanıp askıya çıkması bekleniyor. Bakan Aksoy Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi kapsamında her ay düzenli toplantıların yapılacağını duyurdu.

HABER-KAMERA: ÖZGÜR DOĞU SAYMAZ

ulusal.com.tr

Kastamonu ve Antalya'da orman yangını Yurt Konyaaltı ve Lara sahillerinde temizlik yapıldı Yurt Hızlı tren yolu nedeniyle meralar zarar gördü Yurt Kilis'te kaçak mallara el kondu Yurt