Sivasspor-Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray, şampiyonluk yolunda bu akşam sezonun en zor sınavlarından birine çıkacak. Aslan, sadece Sivasspor ile değil, maç saatinde -14 dereceye kadar düşecek soğuk havayla da mücadele edecek.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Sivasspor sahasında Galatasaray'ı konuk edecek.

Muhtemel 11'ler;

SİVASSPOR: Korcan, Cicinho, Da Costa, İbrahim Öztürk, Ziya, Burhan, Adem, Kadir, İbrahim Akın, Aatıf, Batuhan

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Koray, Olcan, Selçuk, Melo, Bruma, Sneijder, Yasin, Burak

STAT: 4 Eylül

SAAT: 19.00

YAYIN: LigTV

HAKEM: Hüseyin Göçek

Sahadan kulübeye uzanan rekabet

Hamza Hamzaoğlu ile Sergen Yalçın, futbolculuk dönemlerinde de Galatasaray ve Beşiktaş formalarıyla sık sık karşı karşıya gelmişti. İki büyük futbolcunun, şimdi teknik direktör olarak karşılaşmaları yine nefesleri kesecek gibi görünüyor.

Sivasspor'da son dakika

Yiğidolar’da Eneramo ve İbrahim Toraman, sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almıyor. Ayrıca Burhan Eşer de sarı kart cezası nedeniyle Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. Ziya, Adem ve Utaka ise sarı kart cezası sınırındaki isimler.

Galatasaray'da son dakika

Sarı-Kırmızılı ekipte sakat futbolcu kalmadı. Sadece Semih, riske edilmemek adına Sivas’a götürülmedi. Bunun dışında Melo, Hakan Balta, Yekta ve Burak kart cezası sınırında yer alıyor. Bu oyuncular kart görürlerse, haftaya Erciyes karşısında forma giyemeyecekler.

Deplasmanda müthiş seri

Galatasaray, ligde çıktığı son 6 deplasman maçında sadece 2 puan kaybetti. En son 7. haftada Başakşehir’e 4-0’lık farklı skorla mağlup olan Cim Bom, ardından oynanan 6 dış saha mücadelesinde 5 galibiyet, 1 beraberlik aldı. İşte o karşılaşmalar:

Hafta Rakip Sonuç

9. K.Karabükspor 2-1

11. Gaziantepspor 1-0

13. T.Konyaspor 5-0

15. Gençlerbirliği 1-1

16. Beşiktaş 2-0

19. Eskişehirspor 2-1

(Not: Tablo, Galatasaray’a göre düzenlenmiştir.)

Hüseyin Göcek uğurlu geliyor

Sivas ile Galatasaray arasındaki zorlu mücadeleyi yönetecek olan Hüseyin Göcek, iki takımın da birçok mücadelesinde düdük çaldı. Galatasaray, Göcek’in yönettiği 13 lig maçında 7 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyet elde ederken, Sivasspor ise 17 lig sınavında 12 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi alarak önemli bir başarı çizgisi elde etti. (fanatik)

Barcelona'dan Türkçe mesaj Spor Galatasaray'dan Soma açıklaması Spor Emniyet, faturayı Göztepe'ye kesti Spor İlk finalist Fenerbahçe oldu Spor