Davut Usta'ya veda

Türk tiyatrosunun ünlü isimlerinden Selçuk Uluergüven hayatını kaybetti. 73 yaşındaki sanatçı uzun süredir, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

Abone ol

Türk tiyatrosunun ünlü isimlerinden Selçuk Uluergüven hayata gözlerini yumdu.

Kırılan kalça kemiğindeki protezin yerinden çıkması nedeniyle yaklaşık 3 aydır tedavi gören Uluergüven'in, gece saatlerinde hayatını kaybettiği belirtildi.

Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Oğurlu, sanatçının 2012 yılından bu yana hastanede tedavi gördüğünü en son 2013 yılının ekim ayında tekrar hastaneye yatırıldığını söyledi.

1962 yılında Ankara Meydan Sahnesi'nde tiyatroya başlayan, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol alan Uluergüven, "Bizimkiler" dizisindeki "Davut Usta" rolüyle beğeni toplamıştı.

Sanatçı Selçuk Uluergüven'in cenazesi, 2004 yılında geçirdiği kazada yaşamını yitiren oğlu Eren Uluergüven'in Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabrinin yanına defnedilecek.

ulusalkanal.com.tr

O randevuyu iptal etti Gündem Başsavcılık İzmir'de adli soruşturma başlattı! Gündem Teröristler Türkiye'de Gündem Yıllık izin ve emeklilik tarihe karışacak Gündem