Kremlin Sözcüsü: Putin, Ekim ayında Türkiye'yi ziyaret edebilir

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, ekim ayında Türkiye'ye gelebileceğini söyledi. Peskov, "hazırlıkları yapılan etkinlikler kesinleştiğinde" ziyaret tarihini açıklayacaklarını söyledi.

Abone ol

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ekim ayında Türkiye'ye gelebilir. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin'in ekim ayında Türkiye ziyaretinin gündemde olduğunu söyledi.

Putin'in Türkiye'yi ziyaret edip etmeyeceği ihtimali sorulan Peskov, "Bu ihtimali dışlamıyoruz" cevabını verdi.

Kremlin sözcüsü, "hazırlıkları yapılan etkinlikler kesinleştiğinde" ziyaret tarihini açıklayacaklarını belirtti.

Öte yandan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Rusya Ekonomi Bakan Yardımcısı Aleksey Lihaçev'le Moskova'da bir araya geldi. Lihaçev, Rusya Ekonomi Bakanı Aleksey Ulyukayev'in 8-9 Ekim'de Türkiye'ye geleceğini söyledi.

Lihaçev, ayrıca Rusya Ekonomi Bakanlığı'nın Türkiye'ye orta vadeli bir ekonomik işbirliği programı teklif ettiğini söyledi. Görüşmede Türk Akımı ve Akkuyu projeleri, Türk girişimciler ve iş adamları için Rusya'nın vize serbesti uygulaması ve gümrük işlemleri ele alındı.

ulusalkanal.com.tr

İstanbul'da zehir tacirlerine ve kaçakçılara yönelik operasyonlar sürüyor Gündem Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan Almanya ve İncirlik Üssü açıklaması Gündem Suriye sınırına örülen güvenlik duvarının yapımına hız verildi Gündem Yaşları 15 ilâ 18 arasında değişen 3 kız dağa götürülürken yakalandı Gündem