Küçük Ceylin'in cinayeti ile ilgili soruşturma sürüyor

İzmir’de parkta oynarken kaybolan ve cesedi 3 gün sonra komşularının evinde bulunan küçük Ceylin'in cinayeti ile ilgili soruşturma sürüyor. İzmir Emniyeti, bir şüphelinin ifadeleri doğrultusunda soruşturmayı derinleştirdi. Katil zanlısı hakkında daha önce ölen 2 çocuğunun ölümüyle ilgili de soruşturma başlatıldı.

Abone ol

İzmir Ödemiş'te, 10 yaşındaki Ceylin Atik cinayetinde soruşturma derinleşiyor.

Cinayetle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, sağlık kontrollerinin ardından İzmir Emniyetinde sorguya alınmıştı. Asayiş Şube Müdürü Seda Öğretmen'in bizzat katıldığı sorgulamalar devam ediyor.

Soruşturmada, bir kişinin ısrarla ayrıntı vermemesi dikkat çekti. Bunun üzerine emniyet güçleri, katil zanlısı Ş.T. hakkında daha önce hayatını kaybeden 2 çocuğunun ölümü ile ilgili bağlantısı olduğu şüphesiyle soruşturma başlattı.

Şüpheli Ş.T. ilk ifadesinde minik Ceylin'in düşerek öldüğü öne sürmüştü.

Öte yandan Ceylin Atik'in otopsi işlemleri de tamamlandı. İlk belirlemelere göre Ceylin’in başının arka bölümünde travmatik bir bulgu sonrasında cilt altında kan toplanması tespit edildi.

Ayrıca sütür yani kafadaki kemiklerin birleşme yerinden ayrılması da raporda yer aldı. İncelemede tecavüze dair herhangi bir bulguya ise rastlanmadı.

ulusalkanal.com.tr

Doğu Perinçek'ten Enis Berberoğlu açıklaması Gündem Emniyetten yurt genelinde asayiş uygulaması Gündem HDP Manisa İl Başkanı ve yardımcısı gözaltına alındı Gündem ​İlk adres Zeytinburnu oldu Gündem