Son dakika haberleri... Doğalgaza zam geldi! İşte EPDK'nın açıklaması

Ağustos ayının ilk zammı doğalgaza yapıldı. Gece yarısı doğalgaza konutlarda yüzde 14,97 , sanayide ise yüzde 13,73 oranında zam geldi.

Abone ol

BOTAŞ’ın ilan ettiği doğalgaz toptan satış fiyatları kapsamında, konutta kullanılan doğalgaza yüzde 14.97, sanayi bölgeleri için ise yüzde 13.73 oranında zam geldi.

Fiyatların 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacağı belirtildi.

Konuya dair yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Konut tüketicileri (evsel tüketiciler) ve Kademe 1 tüketicileri için nihai doğalgaz satış fiyatlarına ortalama % 14.97 oranında artış yapılmıştır.

Kademe 2 olarak adlandırılan yıllık doğalgaz tüketimi 300 bin sm3'ün üzerinde tüketiciler… Organize Sanayi Bölgeleri… CNG üretimi amaçlı doğal gaz kullanan tüketiciler için ortalama %13.73 oranında artış söz konusudur.

Fiyatlar 1 Ağustos 2019 tarihi itibariyle geçerlidir."

ulusal.com.tr

Son dakika haberleri... İstanbul'da perakende ve toptan fiyatlar arttı Ekonomi Son dakika 1 Ağustos 2019 Perşembe haberleri... Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları, tüketici kredisi faiz oranları, kurumsal kredi faiz oranları ne kadar oldu Ekonomi Son dakika haberleri... Binlerce mağazası olan marketler zinciri A101'den kurbanlık kampanyası açıklaması Ekonomi Son dakika haberleri... ABD Merkez Bankası Fed ilk kez faiz indirimine gitti! Dolarda flaş hareketlilik Ekonomi