Bunun adı cinayet...

Fethiye'deki Akmaz plajında gezintiye çıkan bir çift, akıllara durgunluk veren bir görüntüyle karşılaştı. Denizde başı ve yüzgecine iple parke taşı bağlanmış bir yeşil deniz kaplumbağası gördüler. Yardım için koştular ancak yapabilecekleri birşey kalmamıştı.

Abone ol

Başı ve yüzgecine iple parke taşı bağlayıp ölüme terk ettiler.

Akıllara durgunluk veren olay turizm cenneti Fethiye'de yaşandı.

Kargı Mahallesi'ndeki Akmaz Plajı'na gezintiye çıkan bir çift, denizde hareketsiz duran yeşil deniz kaplumbağası gördü. Yardım etmek için denize giren çift, kaplumbağanın ölü olduğunu fark etti.

Güçlükle kumsala çıkarılan kaplumbağanın başına ve yüzgeçlerine iple parke taşı bağlandığı görüldü.

Vahşi cinayet Ortaca'daki Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine bildirildi. Plajda gezintiye çıkanlar insanı insanlığından utandıran bu vahşetin fotoğrafını çektiler.

Nesli tükenmekte olan yeşil deniz kaplumbağası etçil değil. Denizin dibindeki otlarla besleniyorlar. Buna rağmen yeşil kamlumbağayı tehdit olarak gören tek bir canlı var. O'da İnsanoğlu.

200 kg ağırlığa 1-1,5 metre uzunluğundaki yeşil deniz kamlumbağalarının nesli tükenmek üzere. Deniz diplerindeki otlarla besleniyor. Nefes alamadığı durumlarda ise ölüyor.

Bağcılar'da ihtiyaç sahipleri Ramazan'da lokantalarda ağırlanacak Yurt Haziran'da yağan yağmur üreticiyi büyük zarara uğrattı Yurt Hamile olduğunu öğrendiği kızını öldürdü Yurt 7. sınıf öğrencisinden 20 bin liralık vaat! Yurt