''Erdoğan'a hayran''

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'in açıklamaları üzerine Beyaz Saray'dan "Hasar kontrolü" stratejisine başladı. Beyaz Saray Sözcülüğü Biden’ın konuşmasında Suriye'deki belirsizliğe vurgu yapmaya çalıştığı belirtti.

Abone ol

ABD Başkan Yardımcısı Biden'ın AKP iktidarı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı IŞİD'e destek vermekle suçlaması üzerine Beyaz Saray "hasar kontrol" çalışmasına başladı. Beyaz Saray sözcülüğü Hürriyet Gazetesi'ne açıklama gönderdi. Açıklamada, Biden'in "Suriye'deki belirsizliğe vurgu yapmaya çalıştığını" belirtidli.

"BIDEN ERDOĞAN'A HAYRAN"

“Türkiye, ABD için kritik bir müttefiktir ve Başkan Yardımcısı’nın saygı duyduğu ve hayran olduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kişisel olarak yakın bir ilişkisi vardır. Başkan Yardımcısı’nın perşembe akşamı Harvard Üniversitesi’ndeki açıklamalarında, hiçbirimizin Suriye içindeki değişik muhalefet unsurları hakkında yeterince bilgi sahibi olmadığımızı anlatmaya çalışıyordu.

Açıklamada ABD'nin Türkiye ile IŞİD'e karşı mücadele ortak çaba ve koordinasyon içinde olduğuna vurgu yapıldı.

ulusalkanal.com.tr

Silah sesleri bugün de susmadı Gündem IŞİD iddiası! Ortalık savaş alanına döndü Gündem Cadde ortasında yandı Gündem ''Kabul etmek mümkün değil'' Gündem