Teröristlere bir darbe daha

Türk Silahlı Kuvvetleri sınırlarımızda ve ötesinde PKK'ya göz açtırmıyor. Şırnak'ın kırsalı, Tunceli ve Irak'ın Kuzeyine yapılan operasyonlarda 9 terörist etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanlığı ise haftalık bilançoyu açıkladı. 1 haftada 46 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Abone ol

Türk Silahlı Kuvvetleri terörle mücadelede nefes kesen operasyonlara imza atıyor.

Peş peşe ağır darbeler yiyen örgütün sözde üst düzey yöneticilileri tek tek etkisiz hale getiriliyor.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada Şırnak'ın Kırsalı ve Irak'ın Kuzeyi'ne yapılan operasyonlarda 5 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Bir açıklama da Tunceli Valiliği'nden geldi. Valilik, Pülümür ilçesinde düzenlenen hava destekli operasyonda eylem hazırlığında olan 4 PKK' lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bölgede operasyonlar sürüyor...

Öte yandan İçişleri Bakanlığı, 10 Eylül-17 Eylül tarihleri arasında yürütülen iç güvenlik operasyonlarına ilişkin bilançoyu açıkladı.

Buna göre 1 haftada, ikisi sözde üst düzey olmak üzere 46 terörist etkisiz hale getirildi.

Irak'ın kuzeyine terör operasyonu

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyi Hakurk Kani Rash bölgesinde devam eden operasyonlarda, 2 AT-4 tanksavar füzesi, 5 RPG-7 roketatar mühimmatı ele geçirilmiş, bir el yapımı bomba (EYP) imha edildi." ifadeleri kullanıldı.

"Elde varken, gençlere yatırım yapmayı unutmayalım" Gündem Ankara'da hareketli dakikalar: 5 kişiyi bıçaklayıp kendisini odaya kilitledi Gündem Askeri havacılıkta yerli çözümler artacak Gündem İstanbul Valisi'nden 'Havalimanı eylemi' açıklaması Gündem