Gebze'de 1 Mayıs hazırlıkları: Herkesi Trafo Meydanı'na bekliyoruz

Yurt genelinde 1 Mayıs işçi ve emekçi bayramı kutlaması hazırlıkları sürüyor. İşçi ve emekçi kenti olan Gebze'deki hazırlıklar tamamlandı. Fabrikalarda toplantılar yapan sendika yöneticileri, çalışmaları Ulusal Kanal'a değerlendirdi. Petrol-İş , Tek-Gıda İş ve Kristal İş sendikası yöneticileri, herkesi 1 Mayıs'ta Gebze trafo meydanında olmaya çağırdı.

Abone ol

Türkiye emek ve vatan mücadelesi için Türk bayraklarıyla 1 Mayıs'ta meydanlarda olacak.

Yurt genelindeki kutlama hazırlıkları sürüyor. Türkiye'nin önemli sanayi kentlerinden biri olan Gebze'deki çalışmalarsa son aşamada. Sendikalar, 1 haftadan bu yana fabrikalarda yaptıkları duyuru ve eğitim çalışmalarını tamamladı.

Sendika yöneticileri Gebze Sendikalar Birliği öncülüğünde yapılacak 1 Mayıs kutlaması çalışmalarını Ulusal Kanal'a değerlendirdi.

Gebze'deki kutlamada sadece sendikalar olmayacak. Siyasi partiler ve demokratik kitle örgütleri de işçi ve emekçi bayramını kutlayacak.

2017 1 Mayıs'ının önemini anlatan Sendika yöneticileri, işçi, emekçi ve vatandaşları Gebze Trafo meydanına davet etti.

HABER: DENİZ ADALI-KAMERA: BÜLENT ÜNAL

ulusalkanal.com.tr

Sivas'ta buğdayda düşük rekolte beklentisi Ekonomi Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Ekonomi Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ: Survivor için Ilıcalı ile görüşeceğiz Ekonomi Bursa'da “İhracatın Yıldızları“ ödülleri Ekonomi