Türkiye'den o ülkeye ikinci kez tıbbi yardım

Türkiye, Afrika ülkesi Çad'a ikinci kez tıbbi yardım malzemesi gönderdi. Tıbbi yardım malzemelerini taşıyan askeri kargo uçağı Çad'a indi.

Abone ol

Türkiye, ihtiyacı olan ülkelere tıbbi yardım malzemesi göndermeyi sürdürüyor. Türkiye'nin Koronavirüs'le mücadele kapsamında ikinci kez gönderdiği tıbbi yardım malzemelerini taşıyan uçak, Afrika ülkesi Çad'a ulaştı.

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Ankara'dan hareket eden askeri kargo uçağının Çad'a indiği bildirildi.

Paylaşımda, uçağın havaalanındaki fotoğraflarına da yer verildi. Gönderilen tıbbi malzemeler arasında bir de ambulans yer aldı.

Afrika ülkesi Çad'a daha önce de 26 Mayıs tarihinde tıbbi yardım ile bir ambulans gönderilmişti. Türkiye daha önce ABD, İngiltere, İspanya, İtalya ve Balkan ülkelerinin de arasında olduğu çok sayıda ülkeye tıbbi yardımda bulunmuştu.

ulusal.com.tr

Vatan Partisi'nden HDP'nin halaylı kışkırtmasına tepki Gündem AYM'den Demirtaş kararı Gündem Ankara'dan Fransız kışkırtmasına yalanlama Gündem Kırmızı bültenle aranan PKK'lı terörist Sabri Dal yakalandı Gündem