Yalçın Büyükdağlı Aydın'dan aday adayı

Abone ol

Vatan Partisi Aydın İl Başkanlığı bugün il bürosunda gerçekleştirdiği basın toplantısında 8. Aday adayını tanıttı.

SEÇİME 82 GÜN KALA AYDIN’DA OYUMUZ YÜZDE 9 Toplantının açılış konuşmasını yapan Vatan Partisi Aydın İl Başkanı Emre Albayrak, Vatan Partisi’nin oy oranları hakkında konuştu. Albayrak, “SONAR ve ANAR araştırma şirketlerinin son anketlerinde partimizin Türkiye çapındaki oy oranı %5. Aydın ilimizde ise %9 olarak açıklanmıştır. Aynı zamanda yaptığımız çalışma ve görüşmeler de oy oranımızın artmakta olduğunu açık bir şekilde göstermektedir.” şeklinde konuştu.

KÖRDÜĞÜMÜ ÇÖZECEK PROGRAM PARTİMİZDE MEVCUT Toplantıda, Ulusal Kanal Önceki Genel Müdürlerinden, Türkiye Basın Konseyi Yüksek Kurulu üyesi, Yüksek Mühendis-Mimar Yalçın Büyükdağlı, Vatan Partisi’nden Aydın Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı. Büyükdağlı yaptığı açıklamada, “Türkiyemizin önündeki çıkmazı partimiz programı temelinde çözeceğiz. Mecliste bulunan partiler milletimizi bir kördüğüm ile karşı karşıya bırakmıştır. Bu kördüğümü çözecek program ve disiplin partimizde mevcuttur.” şeklinde konuştu.

ulusalkanal.com.tr

Çanakkale Zaferinin 100. yılı anma etkinliklerine muhteşem başlangıç Gündem Celal Adan'ın sözleri sorulan Bahçeli: Evet doğru söylemiş Gündem ABD'ye Vatan damgası Gündem Kozmik Oda'ya inceleme! Gündem