Sınırda patlama

Türkiye Soma'da yitirdiği maden işçilerine yas tutarken Suriye sınırındaki terör can almaya devam ediyor. Sınırına birkaç kilometre uzaklıkta bulunan Suriye'nin Sucu köyünde IŞİD terör örgütü üyeleri tarafından bomba yüklü araç infilak patlatıldı. 36 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda da yaralı var.

Abone ol

Suriye'nin Türkiye sinirindaki Sucu kasabasi yakinlarinda terör örgütü IŞİD üyeleri, bombali araçla saldırı düzenledi. Toplam 36 kişi öldü, 100'den fazla kişi yaralandı.

Saldırı saat 13.45 siralarinda Halep`in Azez ilçesi Sucu kasabasinda meydana geldi.

22 kişi olay yerinde hayatini kaybetti. Onlarca yaralı, kamyonet, minibüs ve otomobiller ile Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan geçirilerek Kilis Devlet Hastanesi'ne getirildi. Kilis'e getirilen 94 kişiden 14'ü ise Kilis'te hayatini kaybetti.

Türkiye'de tedavi altina alinan 80 kişinin tedavisi sürüyor. Yaralilar arasinda Y.S.K. ve M.S.K. adli 2 Türk vatandaşi da bulunuyor. Türk Silahlı Kuvvetleri de sınır hattında zırhlı araçlarla önlemlerini artırdı.

ulusalkanal.com.tr

AKP İslamcılığı ‘özel’e sevdalı Gündem Soma'daki faciadan kurtulan işçi konuştu Gündem Abdullah Gül de protesto edildi Gündem AK Parti KARA madenci Gündem