Adıyaman'da kaza

Havaların soğuması kazalarıda beraberinde getirdi. Adıyaman'da, öğretmenleri taşıyan minibüs, kardan kayganlaşan yolda taklalar atarak uçuruma devrildi. Kazada 1 öğretmen hayatını kaybetti. 8 kişi yaralandı. Kırklereli'nde de fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsü devrildi. Kaza sonucu 23 işçi yaralandı.

Abone ol

Adıyaman'da, öğretmenleri taşıyan minibüs, kaza yaptı.

Kaza, sabah saatlerinde Adıyaman Çelikhan karayolunun 7'nci kilometresinde meydana geldi. Kent merkezinde oturan ve köy okullarında görevli olan öğretmenler, sabah saatlerinde minibüsle okullarına gitmek üzere yola çıktı. Öğretmenleri taşıyan minibüs, Palanlı Köyü yakınlarında kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı ve taklalar atarak 100 metrelik uçuruma uçtu.

Minibüs hurdaya döndü. Kazada Yeşiltepe Köyü İlkokulu'nda görevli olan Azize Çelik yaşamını yitirdi. 7'si öğretmen 8 kişi yaralandı.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde, fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsü devrildi.

Bir tekstil fabrikasında çalışan işçileri sabah mesaisine götüren servis minibüsü, başka bir aracın sıkıştırması sonucu devrildi.

Kaza sonucu 23 işçi yaralandı.

ulusalkanal.com.tr

Sahte ilaç operasyonu Yurt Tamircilerin yüzü güldü Yurt İşçi servisi kaza yaptı Yurt "Arazilerimizi özel sektör için vermedik" Yurt