Atilla Uğur: Şehitlerimizin sorumlusu emperyalizm

Uluslararası Antalya Üniversitesi Aktif Öğrenci Topluluğu "15 Temmuz Bir Milletin Uyanışı", konulu panel düzenledi. Üniversitenin Konferans Salonunda gerçekleşen panelde, 15 Temmuz Amerikancı darbe girişiminin yanı sıra Türkiye'ye dönük Uluslararası müdahaleler ve ülkenin sıcak gündemi de masaya yatırıldı.

Abone ol

Panelin konuşmacılarından Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, TSK'nın Fırat Kalkanı Harekatını değerlendirdi.

Uğur, Amerika'dan gelen bu hamlenin asıl amacına dikkat çekti.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur, Cumhuriyet değerlerinde birleşme ve Milli Seferberlik çağrısında bulundu.

ANKA Enstitüsü Başkanı Rafet Aslantaş, önümüzdeki süreçle ilgili uyarıda bulundu. Gelişmelerin Atatürk'ün işaret ettiği mesajlar ışığında karşılanması gerektiğini vurguladı.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tarık Oğuzlu, küresel saldırılara karşı en önemli savunma mevzisinin, milliyetçilik olduğunu söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Tarihi Yarımada için kritik karar Gündem Suikastçı Altıntaş’ın para trafiği Pensilvanya’ya uzandı Gündem PKK'lı teröristle çatışma çıktı Gündem ''Yaz saati uygulaması tasarruflar yerine tüketimi artırdı'' Gündem