Türk filmi Şansa Bak konusu ve oyuncu kadrosu... Şansa Bak bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Filmin fragmanını izle...

Bu akşam FOX'ta 23.00'de yayınlanacak olan Şansa Bak filminin konusu nedir? Şansa Bak filminin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Abone ol

Ömer ve Cengiz kardeşler, bir süredir mirasın peşindedir. Bu sevdayla köyde kazmadık köşe, delmedik tepe bırakmayıp sayısız kere karakolluk olurlar. Köyün imamı da olan babaları Kazım bu duruma daha fazla katlanamaz ve oğullarını köyden sürer ve kardeşler İstanbul’un yolunu tutarlar.

İstanbul’da ilk olarak bir dükkan, sonra da başlarını sokacakları bir ev tutarlar. Evin sahibesi Nurten’in kızları Serpil ve Gül’e de ilk görüşte aşık olurlar. Aşk hayatları ummadıkları kadar iyi giderken; iş hayatları tam tersi berbattır. Köyden arkadaşları olan ve İstanbul’da muhasebecilik yapan Cengiz’in; katakulliyle dayıları Mehmet’in üstüne açtığı şirket, çekilen kredileri ödemeyecek kadar kötü durumdadır. Üstüne, aşık oldukları kızlara talipler gidip-gelmeye başlar. Nefes aldıracak bir iş gelir; ama Ömer’in kumar tutkusu yüzünden aldıkları peşinat aynı gün “hiç” olur. Banka borcu, sevgililerini kaybetme korkusu, kumarda kaybedilen peşinat derken, iyice köşeye sıkışırlar.

Filmin oyuncu kadrosunda; Ceyhun Fersoy, Özlem Maden, Büşra Çam, Hakan Bulut, Aysun Tekeli, Aybar Taştekin, Can Alibeyoğlu yer alıyor.

ŞANSA BAK FRAGMANI

ulusal.com.tr

Eski Köye Yeni Adet filminin konusu nedir? Eski Köye Yeni Adet oyuncu kadrosu... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Medya Ekşi Elmalar filminin konusu nedir? Ekşi Elmalar filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Yılmaz Erdoğan... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Medya Kurtarıcı filminin konusu nedir? Kurtarıcı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Kurtarıcı filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Medya Yol Arkadaşım filminin konusu ne? Yol Arkadaşım filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Yol Arkadaşım seyirci yorumu... Medya