Koronovirüs hakkında çarpıcı açıklamalar

Mikrobiyolog Profesör Doktor Ramazan İnci, koronavirüsün diğer hastalıklara kıyasla daha zararsız olduğunu açıkladı. Nedeni ise hastalığın ölüm oranının düşük olması.

Abone ol

İzmir'de "Koronovirüs Söylentiler ve Gerçekler" konulu paneli yapıldı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbı Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Profesör Doktor Ramazan İnci, koronavirüs ve tedbirlerini anlattı.

Profesör İnci, konuşmasına koronavirüsle mücadele ederken yaşama veda eden Çinli meslektaşı Li Wenliang’ı da andı.

Mikrobiyolog İnci, koronavirüsün diğer hastalıklara göre daha zararsız olduğunu söyledi.

Çin devletinin hastalığa müdahalesi ile virüsün etkisinin azaldığını belirten Prof. Dr. Ramazan İnci, yalan haberlere dikkat çekti.

Koronavirüs ile ilgili panik ve korkuya yer olmadığının altını çizen uzmanlar, yayılma hızı düşen hastalığın yakında tamamen kontrol altına alınacağını belirtiyor.

HABER – KAMERA: AKIN KARA

ulusal.com.tr

AÖF ders seçimi ve kayıt yenileme başladı! AÖF Bahar Dönemi kayıt yap... AÖF Bahar Dönemi ders seçimi nasıl yapılır? Sağlık Bursluluk sınavı başvuru tarihleri hangi tarihe kadar uzatıldı? Bursluluk sınavı başvurusu nasıl yapılır? Bursluluk sınavı ne zaman? Sağlık 2020 LGS yerleştirmeleri için ek kapasite oluşturuldu Sağlık Hacettepe Üniversitesi ders kayıt işlemi nasıl yapılacak? Sistem çöktü mü? Hacettepe sistemi ne zaman düzelecek? Sağlık