Sağlık Bakanı Koca uyardı, Başakşehir taraftarları uymadı!

Sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala Başakşehir şampiyonluğunu ilan etti. Konyaspor'da Süper Lig'de kalma başarısı gösterdi. Büyük sevinç yaşayan taraftarlara Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan uyarı geldi. Ancak bu uyarı karşılık bulmadı.

Abone ol

Sağlık Bakanı uyardı ama gelen kutlama görüntülerinde durum değişmedi. Sosyal mesafe kuralı yine yok sayıldı.

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Hes Kablo Kayserispor'u 1-0 yendi. Sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Sahada büyük sevinç vardı. Futbolcusundan teknik heyete, başkanından teknik direktörüne kadar herkes şampiyonluğu doyasıya kutladı. Taraftarlar da stadın önünde toplandı. Davullu zurnalı meşaleli şampiyonluğu kutladı.

Şampiyonluk coşkusu salgın tedbirlerini unutturdu. Maskeler ya takılmadı ya da çene altına indi. Sosyal mesafe kuralı ise sık sık delindi. Görüntüler endişe yarattı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından taraftarları uyardı. Koca, "Süper Lig’de kalma başarısını gösteren Konyaspor'u ve Süper Lig'de şampiyonluğu garantileyen Başakşehirspor'u kutluyoruz. İki kulübün de taraftarından kutlamaların toplum sağlığını gözetir tarzda olmasını bekliyoruz. Kovid-19 şartlarında taraftarlık da biraz değişmeli." ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

3 Temmuz Kumpası: Fenerbahçe, FETÖ'ye karşı Spor TFF'den ligler hakkında yeni karar Spor Fenerbahçe'nin yüzü uzatma dakikalarında güldü Spor Hedef altın kemer Spor