Bülent Esinoğlu: Bu 'Evet' için rüşvettir

Eski Sanayi Genel Müdür Bülent Esinoğlu, AKP hükümetinin beyaz eşyadaki ÖTV ve KDV indirimini 30 Eylül'e uzatmasını "Referandum rüşveti" olarak değerlendirdi. AKP'nin günü kurtarmak için hamleler yaptığını savunan Esinoğlu, dış ticaret açığının arttığını ifade etti.

Abone ol

Eski Sanayi Genel Müdür Bülent Esinoğlu, AKP Hükümetinin beyaz eşyada ÖTV ve KDV indirimini 30 Eylül'e uzatmasını değerlendirdi, "16 Nisan öncesi referandum rüşveti" dedi.

"Bu vergi ötelemeleri sadece günü kurtarmak ve evet verecekler için rüşvetten başka hiç bir şeye yaramıyor şuanda. Çünkü bunun bedelini daha ağır bir şekilde evet hayır referandumundan sonra ödeyeceğiz."

AKP'nin günü kurtarmaya yönelik hamleler yaptığını savunan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Esinoğlu, dış ticaret açığının da arttığını söyledi.

"Bu işin sonu yok sadece günü kurtarmak amacıyla yapılan bir çaba başka bir şey değil. Cari açıkta da büyüme var. Askerin, polisin, memurun maaşlarını ödeyecek. Dolayısıyla bu maaşlar nereden ödenecek toplanan vergilerden ödeniyordu. Bu vergiler eksildikçe onun yerine yapılacak iş ya para basmak yada dışarıdan yüksek faizle borç bulmaktır."

HABER-KAMERA: BARIŞ YURTERİ

ulusalkanal.com.tr

Antalya'da turistik denizaltı “Nemo Primero“ hizmete girdi Ekonomi Trafiğe kayıtlı araç sayısı 21 milyon 268 bin 879 oldu Ekonomi CK Elektrik, 325 bin abonenin 1.4 milyar liralık borcunu siliyor Ekonomi Ünlü şirketin ürününden ölü yarasa çıktı Ekonomi