Suriye Başbakanı El-Halki, İran'da

Suriye Başbakanı Vael Halki Dışişleri Bakanı ve Enerji Bakanlarının da bulunduğu kalabalık bir heyetle İran'da temaslarda bulundu. Suriye Başbakanı "İsyancılar karşısında savaşı kazanıyoruz" dedi.

Abone ol

Suriye Başbakanı Vael Halkiİran'da temaslarda bulundu. Halki "İsyancılar karşısında savaşı kazanıyoruz, tek bir düşman savaşçısı kalsa da mücadeleyi sürdüreceğiz" dedi.

Suriye Başbakanı İran'nın Başkenti Tahran'a kalabalık bir heyetle gitti. Suriye heyetinde Dışişleri Bakanı ve Enerji Bakanları da ter aldı. Suriye heyetini İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'nin yardımcısı Esak Cihangiri karşıladı.

Suriye Başbakanı İranı, nükleer programıyla ilgili Cenevre'de elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti. Başbakan Vael Halki, Suriye'deki iç savaşla ilgili mesajlar verdi. Halki, "Artık tehdit dönemi bir daha geri gelmemek üzere kapandı" diye konuştu.

Suriye Başbakanı'nın görüştüğü İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Eshak Cihangiri de "İran Suriye'nin yanındadır, Şam'a karşı oluşturulan saldırgan şer eksenine karşı Suriyeyi her düzeyde destekliyoruz" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Obama'dan tehlikeli öneri Dünya Sayıları bir yılda yüzde 50 arttı Dünya O ülkeler arasında Türkiye de var Dünya AB Doğu Ortaklığı Zirvesi Dünya