Kılıçdaroğlu Demirtaş'a sahip çıktı: Onur madalyası olarak asacaktır

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, cezaevinde bulunan eski HDP Eşbaşkanı Selahttin Demirtaş hakında iddianame hazırlanmasını eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Demirtaş Bey, iddianameleri şeref madalyası olarak takacak" dedi. CHP lideri, parti içindeki "Atatürk" tartışmalarını da "suni gündem" olarak niteledi, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'da destek çıktı.

Abone ol

PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin eski tutuklu eş başkanı Demirtaş, Başsavcı Yüksel Kocaman’ı hedef göstermişti. Hakkında iddianame hazırlandı. CHP Genel Başkanmı Kemal Kılıçdroğlu Demirtaş'a sahip çıktı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, HALK TV yayınında konuştu. Terörden hüküm giyen Demirtaş hakkında hazırlanan iddianameler için "şeref madalyası olarak takacak" dedi.

Kılıçdaroğlu CHP içindeki Atatürk tartışmasını da “yapay” olarak nitelendirdi. Konuşmalarında “Atatürk” demeyerek CHP’li isimlerin tepkisini çeken İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na destek çıktı

Kılıçdaroğlu, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olacağı iddialarıyla ilgili olarak, "tartışmak için erken" dedi. Gül'e övgüler dizdi.

ulusal.com.tr

İstanbul'un barajlarındaki su seviyesi yüzde 40'ın altına indi Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Stoltenberg ile telefonda görüştü Gündem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Tedbirlere birlikte uyalım Gündem Şırnak'ta 5 terörist teslim oldu Gündem