Tahir Elçi'nin öldürüldüğü yerde yine saldırı

Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin ölümüyle ilgili soruşturmada, olay yerinde keşif işlemi yine yapılamadı. 3'üncü kez keşif için alana giden heyete, PKK'lılar ateş açtı. Heyet olay yerinden ayrılmak zorunda kaldı.

Abone ol

PKK'lılar saldırdı, keşif işlemi 3'üncü kez yarıda kaldı...

Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin ölümüyle ilgili soruşturmada, PKK'lıların saldırısı nedeniyle ilerleme sağlanamadı.

Tahir Elçi'nin hayatını kaybettiği çatışmanın ardından, Savcılar, Baro yöneticileri ve Olay Yeri İnceleme Ekipleri'nden oluşan heyet olay yerine gitmiş ancak heyete ateş açıldığı için keşif yapılamamıştı. Ertesi gün, heyet yine açılan ateş nedeniyle keşif yapamadı.

Heyet bir kez daha, Tahir Elçi’nin öldürüldüğü Yenikapı Sokak’taydı.

Saat 14.00 sularında Diyarbakır Başsavcıvekili, iki savcı, Baro Başkan Yardımcısı Ahmet Özmen, Baro Genel Sekreteri Abdullah Çağer ve Avukat Cihan İpek’in bulunduğu heyet keşif için Yenikapı Sokak’a gitti.

Keşif işleminin başlamasından kısa bir süre sonra yine silah sesleri duyuldu. Hendeklerin bulunduğu noktadan açılan ateş nedeniyle heyet keşif işlemine son vererek Yenikapı Sokak'tan ayrıldı.

ulusalkanal.com.tr

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Gündem Rusya: Erdoğan’ın IŞİD’le bağlantısına dair yeni kanıtlar sunacağız Gündem 2 TÜBİTAK görevlisi Fikret Seçen'le aynı gün Hollanda'ya, 1'i de Arap Emirlikleri'ne kaçtı Gündem ABD ile ilginç diyalog Gündem