Terörislerin "vurduk" dediği bomba yüklü aracı Batılı askerler vurdu

Suriye'nin kuzeyinde çekildiği belirtilen ve France 24 televizyonu tarafından yayınlanan bir video, bölgedeki Amerikalı, İngiliz ve Fransız askerlerinin eylemlerini gözler önüne serdi. Görüntüde, ABD Başkanı Barack Obama'nın "Aktif savaşa katılmayacaklar" dediği askerlerin tanksavar ile bomba yüklü bir aracı imha ettiği görülüyor. PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'liler de "Yoldaşlarımız intihar bombacısını yok etmeyi başardı" diye seviniyor.

Abone ol

PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'ye omuz omuza savaşan Amerikalı, İngiliz ve Fransız askerler IŞİD'e ait bomba yüklü bir aracı vurdu, PYD'li teröristler sevinç çığlıkları attı.

Bu görüntüler France 24 televizyonu tarafından yayınladı. Görüntülerde, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD'li militanların makineli tüfeklerle bomba yüklü araca ateş açtığı görülüyor.

Uzun süre açılan ateş sonrası araç alevler içinde patlıyor.

PYD'li teröristler sevinç çığlıkları atmaya başlıyor. Bir kadın teröristin "İntihar bombacısı bize saldırmaya çalıştı ama yoldaşlarımız onu öldürmeye başardı" dediği duyuluyor.

Ancak çok geçmeden PYD'lilerin "yoldaş" dediği kişilerin Amerikalı, İngiliz ve Fransız özel kuvvetler olduğu anlaşılıyor.

Bomba yüklü araç gerçekte yabancı özel kuvvetler tarafından atılan tanksavar füzeyle imha ediliyor.

Suriye'ye 250 askerin daha gönderileceğini söyleyen ABD Başkanı Barack Obama, "askerlerin aktif çatışmaya katılmadığını" açıklamıştı. Ancak bu görüntüler, bölgedeki yabancı askerlerin eylemlerini gözler önüne seriyor.

ulusalkanal.com.tr

Irakta parlamento binası basıldı Dünya İspanya'da işçiler hazine buldu Dünya İspanya'da işçiler hazine buldu Dünya Irak'ın başkenti Bağdat'ta intihar saldırısı! Çok sayıda ölü var Dünya