Ağrı ve Hakkari'de 6 terörist etkisiz hale getirildi

Ağrı ve Hakkâri'de 6 PKK'lı terörist düzenlenen operasyonlarda etkisiz hale getirildi. Bitlis Hizan'da ise terörsitlerin yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu.

Abone ol

PKK'ya yönelik operasyonlar sürüyor. Ağır kırsalına dün yapılan hava harekâtında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4'e çıktı.

F-16'ların 1 mağara ve 1 barınma alanını imha ettiği bölgede hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Hakkâri Yüksekova'da ise polis noktasına saldırmak isteyen terösitler güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Operasyonda 2 PKK'lı ölü olarak ele geçirildi.

Komando, jandarma ve korucular da bölge kuş uçurtmuyor. Hakkâri'nin Şemdinli ilçesi kırsalında toprağa gömülü halde 13 roket başlığı, 12 RPG-7 roketatar sevk fişeği, 2 bin 300 kalaşnikof mühimmatı ve 303 adet 7,62'lik Bixi mühimmat ele geçirildi.

Derecik bölgesinde ise 218 doçka mermisi ile 2 adet RPG 7 mühimmatı bulundu.

Bitlis'in Hizan ilçesinden ise şehit haberi geldi. Askeri konvoyun geçişi sırasında PKK'lıların tuzakladığı el yapımı patlayıcı infilak etti.

Yaralanan 2 asker Tatvan Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu.

ulusal.com.tr

Mustafa Çalışkan, Maltepe Miting alanında incelemelerde bulundu Gündem Yıldırım, 3. havalimanı inşaatını inceledi Gündem Bürokraside üst düzey FETÖ temizliği Gündem Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Türkiye, hak edene cezasını verir Gündem