Koronavirüse yakalanan Survivor yarışmacısı Makbule Karabudak kimdir? Survivor 2020 gönüllüler takımı yarışmacısı Makbule Karabudak hangi spor dalı ile uğraşıyor?

Survivor 2020 kadrosunda yer alan Makbule Karabudak, izleyiciler tarafından aratılmaya başlandı. Survivor'ın yeni sezonunda Gönüllüler Takımı'nda yer alacak olan Makbule Karabudak kimdir?

Abone ol

Survivor kadrosunda olduğu açıklanan Makbule Karabudak, Temmuz 1992 İstanbul doğumludur.

İlkokuldan itibaren Kırıkkale'ye taşınmıştır. İlkokul yıllarında spora başlayan Karabudak, üç adım uzun atlama ve kısa mesafe koşusu yapmaya başlamıştır. Lisede basketbol oynamıştır.

Üniversite eğitimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Ebelik lisans bölümünde almıştır. Mezuniyeti ile İstanbul'a taşınıp ebelik yapmaya başlayan Karabudak, ek olarak pilates eğitmenliği yapıyor. Karabudak, 2 senelik birliktelik yaşadığı eşi ile 1 sene önce dünyaevine girmiştir.

ulusal.com.tr

Can Yaman ile konuşmalarını paylaşan Enise Sude Çağla kimdir? Yaşam Merve Boluğur 'stalk' kurbanı oldu Yaşam Oğlunu kaybeden Ebru Şallı ilk röportajını Ayşe Arman'a verdi: Hissettiğim acı, işte o ateş topu Yaşam Amber Heard annesini kaybetti Yaşam