Göçmen krizi büyüyor

Avrupa Birliği'ndeki göçmen sayısı son yılların rekor seviyesine ulaştı. Sadece Temmuz ayında, Avrupa Birliği sınırlarına giriş yapan göçmen sayısının 107 bin 500'e ulaştı.

Abone ol

Göçmen krizi büyüyor. Avrupa Birliği'nde gelen göçmenlerin sayısı son üç ayda hızlı artık gösterdi.

Avrupa Birliği Sınır Kontrol Ajansı'nın verilerine göre; göçmen sayısı Temmuz ayında 107 bin 500 kişiye ulaştı. İlk kez bir ayda 100 bin rakamı aşıldı.

2014 Ocak-Temmuz aylarında 123 bin 500 olan göçmen sayısı, bu yılın aynı döneminde yaklaşık üç kat artarak 340 bini geçti.

Göçmen sayısındaki artış özellikle Yunanistan, İtalya ve Macaristan'ı etkiliyor. Temmuz ayında göçmenlerin yaklaşık 50 bininin Ege Denizi'nden Yunan adalarına, 20 bininin İtalya'ya, 34 bin 800'ünün de Macaristan'a giriş yaptı. Açıklamada göçmenlerin Türkiye üzerinden Yunanistan'a girdiği belirtiliyor. Göçmenlerin çoğunluğu Suriye ve Afganistan uyruklulardan oluşuyor.

ulusalkanal.com.tr

Yardım paketi oylamasına devam ediliyor Dünya Dünyanın en büyük İsa heykeli, Rusya'da inşa edilecek Dünya 5 gün sonra ortaya çıktı! 150 kişi feci şekilde can verdi! Dünya Almanya'dan PKK açıklaması Dünya