Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan İstanbul uyarısı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da salgın ile mücadelede son durum hakkında bilgi verdi. Son bir ay içinde ağır hasta sayısının yüzde 42 arttığını söyledi. Oluşabilecek riski birlikte yok edebiliriz" dedi. Sağlık Bakanı, mücadele gücünü arttırmanın tedbirlere hep birlikte uyum olduğunu vurguladı.

Abone ol

İstanbul için risk uyarısı yaptı. Tedbirlere uyum "önemli" dedi. Oluşacak riskin hep birlikte yok edileceğine dikkat çekti.

Sağlık Bakanı Fahretin Koca, salgın ile mücadelede İstanbul ile son güncel verileri paylaştı. Son bir ay içinde ağır hasta sayısının İstanbul'da yüzde 42 arttığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Koca, oluşabilecek riske dikkat çekti.

Bakan Koca, 11 Eylül’deki hasta sayısı geçen ayın hasta sayısının yaklaşık iki katı olduğunu belirtti.

Salgınla mücadelede büyük önem taşıyan filyasyon ekip sayısı yüzde 34 arttırıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, alınan tedbirler ile hasta sayısı yüzde 72, ölümlerin 78 azaldığını ifade etti.

ulusal.com.tr

Şehit Yusuf Uyar, memleketi Eskişehir'de son yolculuğuna uğurlandı Gündem Ankara'da kum fırtınası! Meteoroloji ve ABB 'Sarı Uyarı' verdi Gündem ''ABD'nin adamı'' TGB'yi hedef aldı Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: İyi Parti tabanı Biden'ın projesine ısındırılıyor Gündem