“Kaybeden çoğu zaman kızlar olur“

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan'ın öğrenci evleriyle ilgili sözlerinin arkasında olduğunu söyledi. Arınç, "Kız erkek ilişkilerinde kaybeden çoğu zaman kızlar olur" dedi.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın öğrenci evleri ile ilgili söylediği sözleri işte bu açıklamayla yalanlamıştı.

Ancak Erdoğan bizzat basının karşısına geçip "denetimi yapılacak" deyince Arınç da açıklamasında geri adım attı.

Meclis Plan Bütçe Komisyonu’nda açıklama yapan Arınç, "Başbakan'ın yurtlar konusunda yaptığı konuşmada sözlerinin arkasındayım" dedi.

Arınç, "Biz muhafazakâr insanlarız. İnsanlar bir arada kalıyorsa kızlıerkekli apartmana giriyorsa ‘burası nereye döndü’ denebilir. Bir başkası vur patlasın, çal oynasın yaparlarsa şikâyet gelebilir. Bunların üzerinde valilikler mutlaka duracaktır." dedi.

Kız ve erkek ilişkilerinde çoğu zaman kaybedenin kızlar olduğunu söyleyen Arınç, "Yanındakinin terk etmesi halinde ya da bir başkasını kullanması halinde nasıl olayların yaşandığını biliyoruz." diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

Özgürlük için yürüdüler Gündem Emekçilerden ziyaret Gündem Toplum mühendisimiz bacak arası ahlakı dayatıyor Gündem 400 binin kaçı gerçek? Gündem