Maltepe General Baransel kışlasındaki tanklar Gaziantep'e taşınıyor

İstanbul'daki bir kışla daha şehir dışına taşınıyor. Maltepe'deki General Nurettin Baransel Kışlası 2'nci Zırhlı Tugayı'ndaki tanklar, Gaziantep'e sevk edilmeye başlandı. Sevkiyat 6 Eylül'e kadar devam edecek.

Abone ol

İstanbul Maltepe'de bulunan General Nurettin Baransel Kışlası'ndaki tanklar Gaziantep'e taşınmaya başlandı. Taşınmanın nedeni ise darbe girişiminin ardından alınan İstanbul ve Ankara'daki kışlaların şehir dışına taşınması kararı.

Maltepe'deki kışlaya bağlı 2. Zırhlı Tugayı'ndaki tanklar sevkiyat işlemi için hazırlandı.

TIR'lara yüklenen tanklar sabahın erken saatlerinde Gaziantep'e doğru yola çıktı. TIR'ların önüne de Türk bayrakları asıldı.

6 Eylül'e kadar devam edecek sevkiyatlarda 2'nci Zırhlı Tugay'da bulunan 80 adet leopar tank, 27 adet zırhlı araç ve 15 adet tank taşıyıcı TIR yeni kışlası olan Gaziantep'e gönderilecek.

ulusalkanal.com.tr

Başbakan Yıldırım'dan açıklama: İade sürecini başlatmış bulunuyoruz Gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den 'operasyon' açıklaması Gündem ABD Başkan Yardımcısı Biden: Gülen hakkında işbirliği yapıyoruz Gündem Asırlık 'savcı' Vatan Partisi'nde Gündem