Şehit ve gazilerin sitesi kapatıldı

Abone ol

Türkiye genelinden şehit 1500 asker ve polisin adlarının, özgeçmişlerinin ve fotoğraflarının yer aldığı 'resmi' internet sitesi, www.sehitlervegaziler.gov.tr, kapandı. İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde işletilen sitenin, şehit yakınları ve gazilere ilişkin görevin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na geçmesi nedeniyle kapandığı belirtildi.

2008 yılında İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulan sitede şehitlere ilişkin bilgiler, fotoğraflar, nerede defnedildikleri ile kanunlar, yönetmelikler, genelgeler, şehit- gazi, vakıf ve derneklere ilişkin bilgiler yer alıyordu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran sitenin kapatıldığını belirterek, "Sitenin kapanması bizi rahatsız etmedi. Şehitlerimizi unutturmak için atılmış bir adım değil, zaten onları unutturmaya kimsenin gücü yetmez. Ama hiç kimse şehitlerimizi siyasi polemik malzemesi de yapmasın" dedi. (Hürriyet)

Marie Harf doğruladı Gündem YGS sonrası ÖSYM'ye suç duyurusu Gündem Kopya soruşturmasına izin çıktı! Gündem Domuz gribi Türkiye'de can aldı! Gündem