Eyvah Eyvah'ın konusu nedir? Eyvah Eyvah oyuncu kadrosunda kimler var? Eyvah Eyvah bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Bu akşam Kanal D'de yayınlanacak olan Eyvah Eyvah saat 20.15'te ekranlara gelecek. Eyvah Eyvah'ın konusu nedir? Eyvah Eyvah'ın oyuncu kadrosunda kimler var?

Abone ol

Hüseyin, yaşamında en büyük tutkusu klarnet olan, safdil ama iyi yürekli bir yörük evladıdır.

Çanakkale'nin Geyikli Beldesi'nde ninesi ve dedesiyle yaşayan bir delikanlı olan Hüseyin'in klarnet dışında bir büyük aşkı daha vardır: Hemşire Müjgan! Kasabanın sağlık ocağında görevli Müjgan'la da, müzikle de hayatı mutlu mesut devam ederken, hiç beklemediği bir nedenle bir yolculuğa çıkması gerekir.

Bu yolculuk başta Hüseyin olmak üzere etrafındaki bütün insanların hayatını değiştirecektir. Hatta İstanbul'da şarkıcılık yapan Firuzan'ın bile...

Filmin oyuncu kadrosunda; Ata Demirer, Demet Akbağ, Özge Borak, Şehsuvar Aktaş, Caner Alkaya, Okan Çabalar, Bican Günalan, Salih Kalyon yer alıyor.

EYVAH EYVAH FRAGMAN

ulusal.com.tr

Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 29 Nisan Çarşamba 2020 TV 8 yayın akışı... Bu akşam TV8'de Survivor var mı? Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 29 Nisan Çarşamba 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Yemin var mı? Medya FOX yayın akışı... 29 Nisan Çarşamba 2020 FOX ekranlarında ne olacak? Biz Size Döneriz saat kaçta? Olmaz Böyle Şey bu akşam mı? Medya 29 Nisan Çarşamba 2020 Star yayın akışında bugün ne var? Star'da bugün hangi filmler yayınlanacak? Medya