İran'dan çok sert uyarı: Yoksa müdahale ederiz

İran'dan Pakistan'a sert bir uyarı geldi. Devrim Muhafızları Ordusu Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Hüseyin Selami, "Pakistan sınır güvenliğini sağlamazsa, o topraklara müdahale edeceğiz" dedi.

Abone ol

İran, Pakistan'ı sınır güvenliğini sağlamaya çağırdı. Uyarının notu yüksek oldu.

Açıklama İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Hüseyin Selami'den geldi. Selami, "Pakistan, sınır güvenliğini sağlamaz ise ülkemize yönelik tehditleri bertaraf etmek için müdahale ederiz" dedi.

Fars Haber Ajansı'nın haberine göre, Tuğgeneral Selaömi, bölgedeki terörist yapılanmayla ilgili güçlü istihbaratlarının bulunduğunu açıkladı. Selami, "Teröristler nerede olursa olsun, hatta komşu ülkelerin topraklarında bile olsalar, onları bulur ve gereğini yaparız" diye konuştu.

İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun bu uyarısı, geçen hafta gerçekleşen terörist saldırının ardından geldi. Sistan ve Belucistan eyaletinin Pkaistan sınırındaki Seravan bölgesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından İran güvenlik güçlerine düzenlenen saldırıda 4 polis ve bir asker hayatını kaybetmişti.

ulusalkanal.com.tr

Almanya yalanladı: Bunun sorusu bile olmaz Dünya ABD'den açıklama: İlk kez doğrudan görüştük Dünya BM'de Türkiye için kritik gün! Dünya Koordinatların sırrı çözüldü! Dünya