Bakanlar Süleyman Soylu, Murat Kurum ve Adil Karaismailoğlu Trabzon'da

Trabzon'da şiddetli yağış heyelan ve su baskınlarına neden oldu. Bir vatandaş hayatını kaybetti. 3 bakan bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

Abone ol

Trabzon'un Of ilçesinde şiddetli yağış can kaybıyla sonuçlandı. İlçenin çeşitli noktalarında heyelanlar meydana geldi. Bazı mahallelerde yollar kapandı. Çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.

Sefaköy Mahallesi'nde 3, Yemişalan'da 3, Sugeldi Mahallesi'nde 1 vatandaş mahsur kaldı. Sugeldi Mahallesi'nde aracıyla seyir halindeki Yılmaz Hacımahmutoğlu adlı vatandaş heyelana kapılarak hayatını kaybetti.

İçişleri BakanıSüleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik BakanıMurat Kurum ile Ulaştırma ve Altyapı BakanıAdil Karaismailoğlu, felaketin ardından ilçeye geldi.

3 bakan, afetle ilgili basına kapalı toplantıya katıldı. Toplantının ardından Bakan Kurum, Rize'ye, Soylu ve Karaismailoğlu ise Trabzon'un Hayrat ilçesine hareket etti.

Ardından Of ilçesine geçen Soylu ve Karaismailoğlu, Dumlusu Mahallesi'nde heyelanın altında kalan şantiyeyi inceledi. Bakanlar, şantiye sahipleri ve vatandaşlara "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

ulusal.com.tr

İzmir'de otluk alanda yangın Yurt Sedef Adası açıklarında sürüklenen teknedeki 3 kişi kurtarıldı Yurt Kazdağlarında orman yangını Yurt Sarıgöl'de motosiklet hırsızlığı yapan bir zanlı tutuklandı Yurt