Medya patronlarıyla buluştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dolmabahçe’deki çalışma ofisinde, medya kuruluşlarının patronları ve üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi. Toplantıya AKP'ye yakın medya kuruluşları katıldı.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu medya patronları ile buluştu. Buluşmaya medya kuruşlarının yöneticileri ile AKP'li siyasetçiler katıldı.

Toplantı Davutoğlu'nun Dolmabahçe’deki çalışma ofisinde yapıldı. Hükümeti temsilen Başbakan yardımcıları Numan Kurtulmuş, Yalçın Akdoğan, Mehmet Şimşek, Tuğrul Türkeş ve Lütfi Elvan’ın yanı sıra AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı, AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve AKP İstanbul Milletvekili Ali Sarıkaya da toplantıda hazır bulundu.

Toplantıya katılan medya kuruluşları ise AKP'ye yakın olanlardı.

Başbakanlık kaynakları Davutoğlu'nun toplantıda terörle mücadele, demokratikleşme süreci, yeni anayasa, AB süreci ve siyasi reformlar ile ekonomi başlıkları üzerinde durduğunu bildirdi. Ayrıca, başta mülteciler konusu olmak üzere dış politika başlıkları ve ülke gündemindeki diğer konuların da konuşulduğu açıklandı.

ulusalkanal.com.tr

Hakkari Yüksekova'da 1 polis şehit Gündem Gaziantep katliamında çarpıcı detaylar: Hastanede başlayan aşk ölümle son buldu Gündem MHP'de gözler yargıda Gündem Bu kez Hüseyin Çelik yazdı Arınç paylaştı Gündem