10 Ocak Salı Erzincan ve Tunceli'de okullar tatil mi

10 Ocak Salı Erzincan ve Tunceli'de okullar tatil mi? Tunceli'nin Pülümür, Nazımiye ve Ovacık ilçelerinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Abone ol

10 OCAK SALI ERZİNCAN VE TUNCELİ'DE OKULLAR TATİL Mİ

Erzincan ile Tunceli'de kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 148 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları, Doğu Anadolu Bölgesi'nin batısında da kendini hissettirdi.

Kar yağışı nedeniyle Erzincan'da 144, Tunceli'de 4 köy yolu ulaşıma kapandı. Özel idare ve karayolları ekipleri, kapanan yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor.

Tunceli'nin Pülümür, Nazımiye ve Ovacık ilçelerinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde aralıklarla devam eden kar nedeniyle Pülümür, Nazımiye ile Ovacık ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda 10 Ocak Salı eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

ulusalkanal.com.tr

Başbakan’a gece yarısı Kılıçdaroğlu’nu aratan suikast istihbaratı Gündem Meteorolojiden İstanbul'da yoğun kar yağışı uyarısı (9 Ocak Pazartesi ve 10 Ocak Salı İstanbul hava durumu) Gündem 10 Ocak Salı Kırşehir'de okullar tatil mi? Gündem Adıyaman'da 8 araç birbirine girdi: Yaralılar var Gündem