İran'dan Erdoğan'a "Gelme" uyarısı!

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Siyaset Komisyonu Başkanvekili Mansur Hakikatpur, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İran’a yapmayı planladığı ziyaretin iptal edilmesini istedi. Hakikatpur, yaptığı açıklamada kullanılan ifadelerin İran için “hazmedilebilir” olmadığını söyledi.

Abone ol

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Siyaset Komisyonu Başkanvekili Mansur Hakikatpur; Erdoğan'nın İran ziyaretini ertelemesini istedi.

Tasnim haber Ajansı’na konuşan Hakikatpur, “Erdoğan’ın İran karşıtı sözlerinin ardından, Tahran’a yapacağı ziyaretin herhangi bir getirisi olmayacak. Bu yüzden bu sefer ertelenmeli” diye konuştu.

Erdoğan’dan davranışlarını gözden geçirmesini isteyen İranlı milletvekili ağır sözler kullandı. Hakikaptur, İran Yemen'in içişlerine karışıyor iddiasının münafıklık olduğunu söyledi.

Yemen'e yönelik hava harekatıyla ilgili Haşimi Rafsancani de konuştu. Düzenin Maslahatını Teşhis Konseyi Başkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani, operasyon "hatalı ve tehlikeli" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Eski kız arkadaşından şok açıklama Dünya Bu da 'sahte tahliye e-postası' Dünya Görüşme konusunda mutabakata varıldı! Dünya ABD terörü kaç milyon kişiyi öldürdü? İşte rapordaki o korkunç rakam Dünya