Ringde kan donduran ölüm! Kimse fark etmedi!

Abone ol

Meksika’da “El Hijo Del Perro Aguayo” ismi ile ringe çıkan 35 yaşındaki ünlü güreşçi Pedro Aguayo Ramirez, bir gösteri dövüşü sırasında boynuna yediği tekme sonucu hayatını kaybetti.

Rey Misterio, Jr. takma adı ile ringe çıkan Oscar Gutierrez, Cuma günü Tihuana şehri belediye oditoryumunda düzenlenen bir güreş müsabakası kapsamında Pedro Aguayo Ramirez ile karşı karşıya geldi. Dövüş sırasında Gutierrez’in attığı bir uçan tekme Ramirez’in boynuna isabet etti.

Ramirez aldığı darbenin etkisi ile bayıldı ancak dövüşçünün bilincini kaybettiğini iki dakika boyunca hakem, seyirciler ya da diğer güreşçiler fark etmedi.

Güreşçinin baygın olduğunun anlaşılmasının ardından dövüşü durduran hakem sağlık görevlilierini çağırdı ve Ramirez hastaneye kaldırıldı.

Bütün çabalara rağmen kurtarılamayan güreşçi aynı gece hayatını kaybetti.

Savcılık, Ramirez’in ölümü ile ilgili soruşturma başlattıklarını ve soruşturma sonucunda Gutierrez’in kasıtsız adam öldürme suçlaması ile yargılanabileceğini belirtti.

Güreşçinin ölüm anlarını gösteren video ve fotoğraflar sosyal medyada yüzlerce kez paylaşıldı. (Hürriyet)

Kanlı saldırıda sıcak gelişme! Dünya Bu tavuk bildiklerinizden çok farklı! Fiyatı ise... Dünya Onlarca metre yüksekten ölüme düştü Dünya Kosovalı bisiklet sevdalıları ilkbahara 'merhaba' dedi Dünya