Denizciler İzmir Marşı İle protesto etti, İsmet Yılmaz salonu terk etti

İstanbul Piri Reis Üniversitesi mezuniyet törenine katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İzmir Marşı ile protesto edildi. Salonu terk eden Yılmaz'ın ardından öğrenciler uzun süre "Mustafa Kemal'in askerleriyiz"sloganı attı.

Abone ol

Fahir doktora ünvanı almak için geldi, İzmir Marşı ile protesto edildi. Salonu terkeden bakanı öğrenciler Mustafa Kemal'in askerleriyiz sloganı ile uğurladı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul'daki Piri Reis Üniversitesi mezuniyet törenine katıldı. Törende konuşan bakana üniversitenin fahri doktorası verildi.

Denizci kıyafati ile sahneye çıkan öğrenciler, salonda bekleyen Milli Eğitim Bakanını İzmir Marşı ve alkışlarla protesto etti.

Portestolar üzerine Bakan Yılmaz, yanındakiler ile birlikte salondan ayrıldı.

Sahneden İzmir Marşı'nı söylemeye devam eden öğrenciler, marşın ardından uzun süre Mustafa Kemal'in askerleriyiz sloganı attı.

ulusla.com.tr

Adalet Bakanı Gül'den İnce'ye yanıt Gündem Birgül Ayman Güler: Çözüm Perinçek ve Vatan Partisi Gündem Marmara Denizi'nde ulaşıma lodos engeli Gündem Vatan Partili milletvekili adayları Bayrampaşa'ya çıkarma yaptı Gündem