"Fenerbahçe maçını bekliyorum"

Trabzonspor'un Paraguaylı yıldızı ilk kez konuştu. Fenerbahçe maçını sabırsızlıkla beklediğini söyleyen Oscar Cardozo, “Bu benim ligdeki ilk maçım olacak. Fenerbahçe karşılaşmasının ne anlama geldiğini biliyorum” dedi.

Abone ol

Trabzonspor'un Paraguaylı yıldızı ilk kez konuştu. Fenerbahçe maçını sabırsızlıkla beklediğini söyleyen Oscar Cardozo, “Bu benim ligdeki ilk maçım olacak. Fenerbahçe karşılaşmasının ne anlama geldiğini biliyorum” dedi.

FANATİK gazetesinde yer alan habere göre; Tabzonspor’un süper yıldızı Oscar Cardozo, Hüseyin Avni Aker’deki Rostov maçında taraftarlarla ilk buluşmasını gerçekleştirmişti. 1 kez de rakip fileleri havalandıran Paraguaylı şov yapmaya başlamıştı ki, idmandan gelen haberler bütün güzel atmosferi dağıttı. Girdiği bir ikili mücadele sonrası yerde kalan ve çalışmaya devam edemeyen 31 yaşındaki futbolcu, Kayseri Erciyesspor karşısında oynamadı. Ligin 2. haftasında Fenerbahçe maçı öncesi riske edilmeyen deneyimli futbolcu, Bordo-Mavili forma altında ilk sözlerini sarf etti. Hem Vahid Halilhodzic’in hem de taraftarların sabırsızlıkla beklediği Oscar Cardozo, “Fenerbahçe maçında tüm gücümle sahada olacağım” dedi.

‘Heyecanla bekliyorum’

Trabzonsporlular’ın Fenerbahçe derbilerinin ne demek olduğunu bildiğini söyleyen golcü futbolcu, “Fenerbahçe maçı için sabırsızlanıyorum. Çünkü bu benim ligdeki ilk maçım olacak. Tabii ki teknik heyet bana formayı verirse. Çünkü çok iyi bir takım kuruldu ve herkes forma için savaşıyor. Hocamız ise titizlikle hepimize eşit oranda şans veriyor. Erciyes karşısında ufak bir ağrım vardı. Doktorlar sahaya çıkmamam gerektiğini belirttiler. Fenerbahçe maçının taraftarlar adına hangi anlam taşıdığını öğrendim ve ona göre gol atmak için elimden geleni sahada yapacağım. Kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

İmha planı hazır

Teknik direktör Vahid Halilhodzic, Oscar Cardozo’nun idmanlardaki performansını yakından takip ediyor. Fenerbahçe’nin maç kasetlerini yardımcılarıyla birlikte bol bol izleyen ve not tutan Bosnalı çalıştırıcı, imha planını Paraguaylı yıldızın üstünden yapıyor. Sarı-Lacivertliler ile oynanacak maç öncesi Halilhodzic’in tesislerde sıkı ve katı kurallar koyduğu da gelen haberler arasında.

Fenerbahçe'de Mert alarmı! Spor Onlara durmak yasak Spor Bu yıldız bizim olacak Spor 12 Dev Adam'dan müthiş galibiyet Spor