İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Soma'da!

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Türkiye'yi yasa boğan Soma katliamının ardından bölgeyi ziyaret etti. Perinçek maden işçileriyle sohbet etti. Perinçek'in gündeminde kamulaştırma ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri vardı. Perinçek, "Erdoğan'ın bir benzerini aday gösteren CHP'liler, Atatürk'ün yüzüne bakamaz" dedi.

Abone ol

Doğu Perinçek Soma'da

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bugün 301 Madencinin yaşamını yitirmesine neden olan kazanın yaşandığı Manisa’nın Soma ilçesindeydi. İlk olarak Soma Şehitliğini ziyaret etti ve hayatını kaybeden madencilerin mezarlarına çiçek bıraktı. Şehitlik ziyareti sonrasında Maden-İş Soma şubesin giden ve Maden-İş Soma 1 No'lu Şube Başkanı Ali Gökmen ile görüşen Perinçek’e görüşme esnasında madenci heykeli armağan edildi. Perinçek, “Bu armağan bize her zaman madencilere karşı görev ve sorumluluklarımızı hatırlatacak.” dedi.

Ardından Maden- İş lokalinde Soma halkı ile buluşan ve halkın yoğun ilgisiyle karşılanan İşçi Partisi Genel Başkanı, burada bir konuşma gerçekleştirdi.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Soma'nın ardından İzmir'in Kınık ilçesine geçti.

Perinçek'in gündeminde Cumhurbaşkanlığı seçimleri vardı.

"Ben mi tayin ettim Ekmeleddin'i o kimdir. CHP'den Feyzioğulları var, Tarhanlar, Aymangülerler, Öymenler'den biri olsaydı. Erdoğan seçilemzdi 2'nci turda biz de desteklerdik o seçilirdi. Niye onlardan birini değildi Amerika ve Sudiarabistan bunu yapacaksın dediği için bunu gösterdiler. CHP'liler Atatürk'ün anıtına gidip yüzüne bakabilirler mi"

Perinçek Kınık'ta Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenerek gelin altı ok'ta birleşelim dedi.

"Kılıçdaroğlu ve Bahçeliye çağrıya yapıyorum ekmeleddin'de birleştiniz ama gelin türk devriminin 6 okunda birleşeilm"

Haber: Belma Yücel

Kamera: Akın Kara

ulusalkanal.com.tr

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Soma'da! paylaşan: ulusalkanal

KPSS çıkışı dehşet! Gündem Salim Üslün’ün oğlu Serdar Üslün: Operasyona dair şüphemiz yok Gündem Saldırı görüntüleri bilirkişi incelemesine gönderildi Gündem PKK'dan 'Çekilme' hamlesi Gündem