Kapıcılar Kralı filmi tamamını izle... Başrolünü Kemal Sunal'ın üstlendiği filmin konusu ne? Kapıcılar Kralı oyuncu kadrosu...

Bu akşam saat 20.00'de Show ekranlarına gelecek olan 1976 yılı yapımlı olan Kapıcılar Kralı filminin tamamını izle... Usta oyuncu Kemal Sunal'ın başrolünü aldığı Kapıcılar Kralı filminin oyuncu kadrosunda kimler var?

Abone ol

Kapıcılar Kralı; başrollerinde Kemal Sunal ve Sevda Ferdağ'ın rol aldığı 1976 yapımı Türk filmidir.

Film, bir kapıcının apartman sakinleriyle yaşadıklarını anlatmaktadır. Seyyit, ailesiyle birlikte bir apartmanda kapıcılık yapmaktadır. Seyyit bütün gün apartmandakilerin ihtiyaçları için koşturur. Bu koşuşturma sırasında apartman sakinlerinin sırlarını öğrenir ve bunları kendi menfaati için kullanır. Eski apartman yöneticisi Fehmi ile arası iyi olan Seyyit, Fehmi’nin yerine emekli Albay Zafer seçilince zor durumda kalır. Bu arada apartmana kiracı olarak gelen bir çiftin amacı yaşlı ve zengin Übeyit’i soymaktır. Evin anahtarına ihtiyacı olan hırsızlar bu işi gerçekleştirmek için Seyyit’i kandırmaya karar verirler.

Oyuncu kadrosunda ise; Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Bilge Zobu, Şevket Altuğ, Sevil Üstekin, Feridun Çölgeçen, Mine Zeren, Diler Saraç, Güner Sümer, Mete Sezer, Yüksel Gözen, Can Kolukısa, Fatoş Tez, Ekrem Dümer, Güler Ökten, Serpil Baykul, Itır Gürdemirel, Hükmet Gül, Erem Ertekin, Gülten Ceylan, Nisan Yönder, Yaman Yaşınel ve Özcan Özgür yer alıyor.

KAPICILAR KRALI

ulusal.com.tr

Hızlı ve Öfkeli 7 filminin konusu ne? Paul Walker'ın yer aldığı son filmin oyuncu kadrosunda hangi oyuncular var? Hızlı ve Öfkeli 7 filminin fragmanını izle... Medya Karayip Korsanları 3: Dünyanın Sonu filminin konusu nedir? Karayip Korsanları 3: Dünyanın Sonu filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Karayip Korsanları 3: Dünyanın Sonu bu akşam hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak? Medya Oflu Hoca'nın Şifresi 2 filminin konusu nedir? Oflu Hoca'nın Şifresi 2'nin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Oflu Hoca'nın Şifresi 2 bu akşam saat kaçta yayınlanacak? Medya Aamir Khan filmi Dangal'ın konusu ne? Dangal oyuncu kadrosunda kim var? Dangal bu akşam saat kaçta ekranlara gelecek? Medya