Meteorolojiden kuvvetli fırtına uyarısı!

Marmara bölgesine bu hafta sonunda kuvvetli lodos fırtınasına geliyor. Rüzgarın 30 Ocak Cuma akşamından 2 Şubat Pazar sabahına kadar fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için uyardı. Hafta sonu kuvvetli lodos geliyor. Rüzgarın 30 Ocak Cuma akşamından 2 Şubat Pazar sabahına kadar fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Hava sıcaklığı lodosun etkisiyle yarından itibaren hissedilir derecede artacak. Sıcaklığın mevsim normallerinin 6 ile 10 derece üzerinde olacağı tahmin ediliyor. İstanbul'daki en düşük sıcaklık 7, en yüksek sıcaklık ise 15 derece olarak hissedilecek. 2 Şubat'ta en düşük sıcaklığın 12, en yüksek sıcaklığın ise 19 derece olması bekleniyor.

Vatandaşların, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımında meydana gelebilecek aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi ile çatı uçmalarına karşı tedbirli olması gerekiyor.

Meteoroloji, Batı Akdeniz bölgesi için ’kuvvetli rüzgar ve fırtına’ uyarısı yaptı. Meteoroloji denizcilerin de gerekli tedbiri almasını istedi.

ulusalkanal.com.tr

İşte en çok nüfus yaşanan iller Yurt İstanbul'da elektrikler kesilecek! 08.30 - 17.00 arasında Yurt Bursa'da doğalgaz patlaması: 1 yaralı Yurt Otobüs TIR'la çarpıştı Ölü ve yaralılar var Yurt