Yargıda yüksek gerilim!

Anayasa Hukukçuları Derneği’nin faaliyetlerini tanıtmak için düzenlediği etkinliğe Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Yargıtay Başkanı Ali Alkan'a gösterdiği tepki damga vurdu. Alkan Yargıtay Kanunu'nu eleştirirken Bozdağ salondan ayrıldı.

Abone ol

Yargıtay Başkanı Ali Alkan bu sözlerle, Yargıtay Kanunu'ndaki değişikliklere tepki gösterirken Adalet Bakanı Bekir Bozdağ salonu terk etti. Anayasa Hukukçuları Derneği’nin faaliyetlerini tanıtmak için düzenlediği etkinliğe Bozdağ'ın Alkan'a gösterdiği bu tepki damga vurdu.

Toplantıya Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ve Anayasa Hukukçuları Derneği Başkanı Yusuf Şevki Hakyemez katıldı.

Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in yaptığı konuşmadan sonra kürsüye Adalet Bakanı Bekir Bozdağ çıktı. Bozdağ, yeni anasayanın gereklilik olduğunu söyledi.

Bozdağ'ın ardından konuşan Yargıtay Başkanı Ali Alkan'ın hedefindeyse Yargıtay Kanunu'ndaki değişiklik vardı.

ulusalkanal.com.tr

Kadıköy'de polis alarma geçti! Gündem Kaç-Ak Saray'ın kaba inşaatı ile MEB bütçesi aynı! Gündem Ankara'da el bombası alarmı! Gündem Yürürlüğe girdi! 8 ilçeye acele kamulaştırma! Gündem