Org. Akar: Her alanda işbirliğimizin geliştirilmesini hedefliyoruz

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Pakistan’a resmî ziyarette bulundu. Genelkurmay'dan yapılan açıklamada, iki ülke arasındaki ilişkilerin hem siyasi hem de askerî boyutu ile mükemmel seviyede olduğu belirtilerek "daha da geliştirilmesini hedefliyoruz" denildi.

Abone ol

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Pakistan Genelkurmay Başkanı Reşad Mahmud’un daveti üzerine Pakistan’a resmî bir ziyarette bulundu.

Org. Akar ziyaretinde Lahor’da yaşanan son terör saldırılarından dolayı tüm Türk Silahlı Kuvvetleri personeli adına taziyelerini ilettiklerini belirterek "Pakistan bizim için dost ve kardeş ülkedir. Bundan sonra da böyle kalmaya devam edecektir" dedi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan ziyaretle ilgili yapılan açıklamada, iki ülke arasındaki ilişkilerin hem siyasi hem de askerî boyutu ile mükemmel seviyede olduğu vurgulandı. Açıklamada, "Savunma sanayi alanında işbirliğinin geliştirilmesini ve ortak üretim yapılmasını, teröristle mücadele ve askeri eğitim konularında bilgi ve tecrübe paylaşımının artırılmasını, ortak tatbikatlar ve personel değişimine daha da kapsamlı bir şekilde devam edilmesini hedefliyoruz” denildi.

ulusalkanal.com.tr

İstanbul'da iki polis evlerinde ölü bulundu Gündem İstanbul'da iki polis evlerinde ölü bulundu Gündem Emekli Albay Muzaffer Tekin aramızdan ayrılalı 1 yıl oldu Gündem Emekli Albay Muzaffer Tekin aramızdan ayrılalı 1 yıl oldu Gündem