Türkiye Liseliler Birliği 10 Kasım'da Ankara'ya çağırıyor!

"Günümüz Türkiyesi'nde gün, yas tutmanın değil mücadele etmenin günüdür.

Abone ol

İktidar büyük bir aymazlık içerisinde saldırmaktadır. Hem milli değerlerimize hem yaşam tarzımıza saldırmakta. Kişisel hürriyetlerimize, hangi evde kiminle kalacağımıza, saat kaçta nerede olacağımıza, ne yiyip ne içebileceğimize kadar hepsine karışmaktadır. Türban kamusal alanlara kadar girmiş, demokratikleşme paketi adı altında Türk ulusunu yok etme planları yapılmıştır.

Türkiye de gericilik ve bölücülük el ele vermiş, Cumhuriyet kazanımları tasfiye edilmiş ve milli egemenlik yabancı güçlere devredilmiştir. Bilimin okullardan tasfiye edildiği, vatanın bağrına nifak tohumları ekildiği bu günlerde 10 Kasım saat 08:00' da Güvenpark'ta buluşacak ve Tandoğanüzerinden Anıtkabir'e yürüyeceğiz. Türkiye'nin tüm illerinden gelecek olan genç adımlarla beraber Ata'nın huzurunda mücadelemizi büyüteceğiz.

Türkiye Liseliler Birliği (TLB) olarak buradan ilan ediyoruz! bu saatten sonra her koşul altında meydanlarda olacağız. Türkiye'nin tüm liselilerini 10 kasım'da bizlerle beraber kol kola mücadele etmeye çağırıyoruz. Bizler bu ülkenin geleceği, Mustafa Kemal'in askerleriyiz!"

ulusalkanal.com.tr

Ergene Nehri Trakya'nın Kanayan Yarası Gündem Yeni genelge çıkıyor Gündem Üniversite Kapısı AKP YÖK'üne Kapalı Gündem O tabela kaldırıldı Gündem