İlçe Seçim Kurulu 3 mahalledeki 92 sandığın taşınmasına karar verdi

Yüksek Seçim Kurulu'nu kararıyla son bulan "sandık taşıma tartışması" bir kez daha gündeme geldi. Bu kez Cizre İlçe Seçim Kurulu 3 mahallede şeçim sandıklarını taşıma kararı aldı. Karara göre; Cudi , Sur ve Nur mahallelerinde 92 sandık taşınacak.

Abone ol

Bazı bölgelerde güvenlik gerekçesiyle sandıkların taşınması kararı Yüksek Seçim Kurulu'nun kararı ile son bulmuştu. Ancak tartışmayı alevlendirecek yeni bir karar alındı.

1 Kasım seçimlerine az bir süre kala, Cizre İlçe Seçim Kurulu 3 mahallede 92 sandığın taşınmasına karar verdi. Cudi, Sur ve Nur Mahallelerinde güvenlik gerekçesiyle sandıkların taşınmasına karar verildi.

Bu karara göre, Cudi Mahallesi'ne kurulacak olan 47 sandıktan 18'i Nuh Nebi İlkokulu'na 18'i Ahmed-i Hani İlkokulu'na 11'i Mendere Ortaokulu'na taşınacak.

Sur Mahallesi'nde kurulacak olan 15 sandığın Vatan İlk ve Ortaokulu'na, Nur Mahallesi'nde kurulacak olan 31 sandığın 18'i Atatürk Anadolu Lisesi'ne, 13 sandık ise Metin Bostancıoğlu İlk ve Ortaokulu'na kurulacağı açıklandı.

ulusalkanal.com.tr

Ankara'daki patlamada 6 kişiye tutuklama talebi Gündem Dağlıca şehitleri memleketlerine uğurlandı Gündem Lice’de terör örgütüne darbe Gündem Merkel'den Davutoğlu'na: İlk günkü aşk? Gündem