İstanbul metrosunda kaza: Yürüyen merdivenlerin içine düştü

İstanbul Maslak'ta metro istasyonunda yürüyen merdiven çöktü. Çökme esnasında oluşan boşluktan 1 kişi aşağıya düştü. Yaralı olarak kurtarılan vatandaş tedavi için hastaneye kaldırıldı. Konuyla ilgili İBB'den yapılan açıklamada merdivenlerin bakıma alındığı ve düşen vatandaşın uyarı tabelasını dikkate almadığı iddia edildi.

Abone ol

Metronun yürüyen merdivenlerinden yukarı çıkıyordu. Bir anda merdiven çöktü, aşağıya düştü. Yaralı halde 1 saat bekleyen vatandaş, itfaiyenin çalışması ile kurtarıldı.

İstanbul Maslak'taki Ayazağa metro istasyonunda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Saat 17.30 sıralarında metrodan inen 1 kişi yürüyen merdivenleri kullanarak yukarı çıkıyordu. Merdivenlerde çökme meydana geldi. Merdivenlerin üzerindeki vatandaş, boşluktan aşağıya düştü.

Olay sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Merdivenlerin etrafında güvenlik kordonu oluşturuldu. İtfaiye ekipleri, yaralı vatandaşı kurtarmak için çalışmalara başladı.

1 saat süren çalışmalar sonucu yaralı vatandaş sıkıştığı yerden kurtarıldı. Sağlık ekipleri tarafından da hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına altınan vatandaşın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olayla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden de bir açıklama geldi. Merdivenlerde bakım çalışması yapıldığı ve merdivenden düşen vatandaşın bu uyarı tabelalarını dikkate almadığı iddia edildi.

ulusal.com.tr

FETÖ/PDY'nin sözde yeni Rize il imamı sahte kimlikle yakalandı Yurt Tapu da yok, devlet desteği de.... Yurt Datça'da badem hasadı başladı Yurt Çanakkale'de şap hastalığı nedeniyle 43 köy karantinaya alındı Yurt