Azerbaycan KKTC'yi tanıyabilir

Mavi Vatan'da provokasyon peşinde koşan Yunanistan'a karşı Türkiye'nin yanında konumlanan Azerbaycan, KKTC'yi tanımayı tartışıyor. Konuyu Ulusal Kanal'a değerlendiren Azerbaycan Demokrasi ve İnsan Hakları Enstitüsü başkanı Ahmet Şahidov, KKTC'nin yakın zamanda tanınabileceğini belirtti. KKTC'nin tanınması hem ülke medyasında hem de sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında...

Abone ol

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Yunanistan'a böyle tepki göstermiş, Mavi Vatan savunmasında Türkiye'nin yanında olduklarını ilan etmişti.

Cephelerin iyice netleştiği, tansiyonun giderek tükseldiği bir dönemde Azerbaycan, KKTC'nin tanınmasını gündeme aldı.

KKTC'nin tanınması pek çok kez ülke gündemine hatta meclise geldi. Ancak tüm bu girişimler Avrupa Birliği tarafından engellendi.

Toprakları Ermenistan işgali altında olan, yakın zamanda askerlerinin şehit veren Azerbaycan, artık adımlarını daha sert atıyor.

Azerbaycan Demokrasi ve İnsan Hakları Enstitüsü başkanı Ahmet Şahidov'a göre Azerbaycan halkı da KKTC'nin tanınmasını gerektiğini düşünüyor.

ulusal.com.tr

Yunanistan'da Türkiye çatlağı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son 4 yıldaki askeri harekatlarımızı iyi incelemelerini tavsiye ediyorum Gündem Bahçeli ''erken seçim yok'' dedi Gündem Vatan Partisi'nden Ahmet Kekeç’e Yanıt Gündem